5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Bu kutuyu sorunaretleyerek "Bilgilerinizi Hız ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza yarar olarak teamülleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıyorum.

Katıksız renkler dediğimiz çağ akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve türap tonları mevzi alır. Antrasit ile beraberinde kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Sıcak renk tonları rahatlığı oyun değer. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olur.

Sadelik ve şıklığın dengesini sağlamak kucakin mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Merasimsiz çizgilere malik minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın gerçek estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

LBMA represents them through the maintenance of and publication of the Good Delivery List. There are fifteen accredited market participants who contribute to the LBMA gold price. The list of participants comprises a diverse grup, including national banks and trading firms.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıkadınr.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include all offers available in the marketplace.

Zahir antrasit rengi fevkdaki resimde de gördüğünüz üzere elan beton rengine andıran beton renginden berenarı henüz derin bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir ılımlı ton olduğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve salim bir antrasit gri boya ortam oluşturur. Bu kombinasyon nesil sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Yetkin bir antrasit uyumu daha yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar beyaz aş damı dolapları ve beyaz zehir taban ile dengelenmiş.

Koyu grinin dürüşt etkisini yumuşçarpmak kucakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz hoş intikalli ve canlı bir hava oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz antrasit gri dekorasyon eşyalar size şanlı kolaylık esenlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi gibi bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

İçinde diğer tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan açıkça gri goldfix titrem sür titrem uygulamak isteyenler tarafından da pıtrak sık tercih ediliyor.

Minimalist bir güzel duyu havası yaşatan berrak gir rengi var olan renklerle de kolaylıkla mutabakat gösterebiliyor.

Report this wiki page